• İHTİYACI OLAN BİZE GELSİN

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Ramazan gibi mübarek bir ayda büyük Büyükçekmece ailemle aynı sofraları paylaşmak, birlikte oruç açmak benim en büyük mutluluğumdur” diye konuştu.

  • Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarlarına Dizdariye mahallesinde devam edildi.

    Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel mahalle iftarları bu yılda ilçe halkından yoğun ilgi görüyor. Dizdariye mahallesindeki iftara Büyükçekmeceliler büyük ilgi gösterirken iftara katılan davetlilerle tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleme fırsatı buldu.

    RAMAZAN PAYLAŞMAK DEMEKTİR

    İftar öncesinde konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  Ramazan gibi, İslam dinin en mübarek ve en anlamlı ayında büyük Büyükçekmece ailesi ile aynı sofrada orucunu açmanın, aynı yemeği paylaşmanın kendisini son derece mutlu ettiğini belirterek şunları söyledi: “Ramazan ayında çevrenizdeki maddi durumu iyi olmayan insanlara mutlaka yardım elinizi uzatın. Belediye olarak biz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gereken yardımı yapıyoruz. Olurda gözümüzden kaçan ve sizin bildiğiniz yardıma ihtiyacı olan birileri varsa mutlaka bize bildirin. Ramazan birlik, beraberlik ve paylaşmak demektir. Mahalle iftarlarında sizlerle aynı sofrayı paylaşmak, sizlerle birlikte oruç açmak benim ve ekibimin en büyük mutluluğudur. Hepinizin Ramazan’ı mübarek olsun.”

    Başkan Akgün’ün konuşmasının ardından edilen duayla birlikte orucunu açan Büyükçekmeceliler, Ramazan ayının güzelliğini bir kez daha hep birlikte yaşadı. Başkan Akgün iftar yemeğinin ardından Meryem ve Abdurrahman Baştürk ailesinin evine konuk oldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir