• İKİ OKUL DAHA GELİYOR

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haldun Taner İlkokulu’nda düzenlenen 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı Açılış Programı’na katıldı. İmamoğlu, Yakuplu ve Gürpınar’a iki yeni okul kazandıracakları müjdesini vererek, “Bu ülkenin kurucu iradesi Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir" sözlerinde yatan felsefeyle yetişecek, bilim ve fen ile yolu aydınlanacak nesillerimiz için yeni eğitim ve öğretim yılı kutlu olsun.” dedi. 

  • Eğitim ve öğretimde yeni dönem başladı. 2016-2017 Eğitim- Öğretim Yılı’nın açılış programının yapıldığı Haldun Taner İlkokulu’nu ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, okula yeni başlayan yüzlerce miniğin de heyecanını paylaştı. Tören, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programa Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal, Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Niyazi İnci, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve gaziler katıldı. Törende okul öğrencilerinden Beyza Aykaç ve İbrahim Sabri Çakır demokrasi şehitlerine atıfen şiir okudu.

    “Birlik ve Beraberlik Yürekten Olur”

    yeni-egitim-ogretim-sezonu-acilis-2Beylikdüzü Kaymakamı Adem Ünal ile ders zilini çalan Başkan İmamoğlu; devletine, milletine sahip çıkan bir nesil yetiştirilmesinin öneminden bahsederek  bütün eğitimcilere, milli eğitim camiasına teşekkür etti. “Bu ülkede birleşmeyi lafta değil, şiirde değil hayatın her evresinde davranışa dökmemiz lazım. Birlik ve beraberlik yürekten, kalpten olur. Ayrımımız yok. Bunu sağlamalıyız. Biz bu ilçede hep birlikte huzurun teminatı olacağız” diye sözlerine devam etti.

    Yakuplu ve Gürpınar’a Okul Geliyor

    Başkan İmamoğlu konuşmasında ayrıca ilçe halkı ile yeni bir proje paylaştı. Bu güzel günde Beylikdüzü’ne iki güzel müjde vermekten mutlu olduğunu ifade eden İmamoğlu, “ Yakuplu ve Gürpınar’da bu sonbaharda iki yeni okulun temelini atmak için bağışçılarımızla ve milli eğitim kadrolarımızla gerekli görüşmeleri tamamladık. Bu okulların tüm maliyetleri belediyemiz tarafından karşılanacak. Hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir