• İKİ OSKAR BİRDEN

    Amerikan Siyasi Danışmanlar Derneği (AAPC) tarafından düzenlenen ve siyasi iletişimin Oscarı kabul edilen 2017 Pollie Awards ödüllerinde de Beylikdüzü Belediyesi tarafından hazırlanan "Cumhuriyet ve Demokrasi" filmi iki ödül birden kazandı.

  • Dünyanın her tarafından 3 binin üzerinde kampanyanın katıldığı Los Angeles’te düzenlenen törende 2 dalda altın ödül alan film, bir kez daha dünyanın en iyi online reklam videosu seçildi.

    LosAngles’te düzenlenen törenden sonra konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Pollie Ödüllerinin 250’yi aşkın profesyonelden oluşan büyük jürisi tarafından Cumhuriyet ve Demokrasi filmimizin 2 altın ödüle layık görülmesi ülkemiz ve ilçemiz için büyük gururdur. Popülizm rüzgarlarının demokrasileri ve demokratik değerleri sarstığı böylesi bir dönemde, Beylikdüzü’nden ve Türkiye’den yükselen bu sesin dünyanın en saygın ödüllerine layık görülmesi çok anlamlıdır. Şubat ayında Las Vegas’ta düzenlenen Reeds Awards’ta da 2 ödüle birden layık görülmüş olan filmimiz, Cumhuriyet’in ve Demokrasi’nin birlikte ne kadar güzel olduğunu anlatıyordu. Tek adam rejiminin aksine, demokrasinin bir uzlaşma, barış ve birlikte yaşama rejimi olduğunu Yunus Emre’nin şu sözleri özetliyordu: Kendin için ne istiyorsan, başkası için de aynısını işte. Ve kendine yapılmasını istemediğin ne varsa, başkasına yapılmasına da izin verme. “Beylikdüzü halkının iradesini yansıtan bu ödülü ülkemize armağan ediyorum.” şeklinde konuştu.

    Amerikan Siyasi Danışmanlar Derneği (AAPC) 1946 yılında kurulmuş olan siyasi partilerden bağımsız bir sivil toplum kuruluşu. Pollie Ödülleri, her yıl tüm dünyadan katılan seçim kampanyalarını ve sivil toplum kuruluşlarına ait kampanyaları ödüllendiriyor.

    https://theaapc.org/awards/pollie-awards/

    Cumhuriyet ve Demokrasi Kısa Filminin linki aşağıda yer alıyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=OhzwyFrGxiQ

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuşmasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

    https://youtu.be/AsTalfl_WjM

    pollie2

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir