• İmamoğlu ile tartışan esnaf özel kalem müdürü oldu

    Ekrem İmamoğlu, seçim sürecinde tartıştığı ve tokat attığı iddia edilen esnaf gençle ilgili çarpıcı açıklamada bulundu. İmamoğlu, uzun süre gündemde yer alan esnaf gencin bir şehirde Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirildiğini açıkladı.

  • Ekrem İmamoğlu’yla tartışan genç esnaf Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirildi!

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Armağan Çağlayan’ın Youtube kanalına konuk oldu.

    Seçim dönemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan İmamoğlu, Çağlayan’ın sorduğu bir soru üzerine seçim döneminde tartıştığı ve uzun süre gündemde yer alan esnaf gencin bir şehirde Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirildiğini açıkladı.

    İmamoğlu konuya ilişkin, “Ben çok insani dokundum. Aslında o gence üzüldüm. Ama sonra elde ettiğimiz verilere göre çokta masum bir süreç olmadığını öğrendim. Hatta bir şehirde Özel Kalem Müdürlüğü bile elde etmiş.” dedi.

    NE OLMUŞTU?

    AKP’li il yöneticisi Elif Keleş, Ekrem İmamoğlu’nun canlı yayında sarf ettiği sözleri öne sürerek “PKK ve FETÖ’ye destek verdiğini” iddia etmişti. Söz konusu iddialar İmamoğlu’nun esnaf ziyareti sırasında da genç esnaf tarafından tekrarlamış, İmamoğlu da esnafa sözlerinin çarpıtıldığını anlatmaya çalışmış bu sırada genç esnafın yanağına dokunmuştu. Bunun üzerine medyada “İmamoğlu tokat attı” kampanyası başlatılmıştı. Genç esnaf ise tokat iddiasını reddetmişti.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir