• IŞIK: BEYLİKDÜZÜ’NE ULAŞIM VİZYONU KAZANDIRACAĞIZ

    Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Necati Işık önceki gün Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle buluştu. Beylikdüzü'ne yapacağı projeleri anlatan Işık, 'Öncelikli olarak mutlak suretle Beylikdüzü'ne bir ulaşım vizyonu kazandıracağız.

  • Ak Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Necati Işık önceki gün Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle buluştu. Beylikdüzü’ne yapacağı projeleri anlatan Işık, ‘Öncelikli olarak mutlak suretle Beylikdüzü’ne bir ulaşım vizyonu kazandıracağız.

    ‘BU KARDEŞİNİZ METROYU GETİRCEK

    Trafik sorununun her gecen gün arttığı vurgusunu yapan Mustafa Necati Işık, ‘Beylikdüzü’nun nüfusu 450 bin kişiye dayandı ve bu nüfus artmaya devam edecek. Ama Beylikdüzü yerinde sayıyor. Bir tane sıfırdan başlayıp biten bir proje yok. Bu noktada artık Beylikdüzü tıkanma noktasına geldi. Trafik ciddi anlamda içinden çıkılmaz bir hal alamaya başladı. Projelerimiz hazır. Yaşam Vadisi kavşağına olsun, Beylikdüzü Bizimkent girişi olsun, bütün bu noktalarda bu sıkıntıları giderecek projeleri oluşturduk. Ulaşım akslarınıda arttıracağız Ve inşallah bu kardeşiniz Beylikdüzü’ne metroyu getirecek’ ifadelerini kullandı.

    İDO BEYLİKDÜZÜ’NE GELECEK

    Beylikdüzü’ne metronun yanında deniz ulaşımında da ciddi anlamda hazır projelerin olduğunu belirten Işık, ‘Beylikdüzü denize sıfır bir ilçe. Ama kimse denizin olduğunu bile bilmiyor. Denize ulaşım yok. Biz deniz ulaşımınıda kullanacağız. İdo’yu Beylikdüzü’ne getireceğiz. Bu iki aksı oluşturacağız. Deniz ve e-5’i birleştireceğiz. Bir sistem ile 10 dakikada denizden metrobüse ulaşımı sağlayacağız. Beylikdüzü’nde artık alarm zilleri çalmaya başladı. Bu projeleri gerçekleştirecek tek parti Ak Parti’dir. Bizler gençliğimizle, heyecanımızla bu sorunları çözeceğiz’ şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir