• İşsizlerin umudu Beylikdüzü Belediyesi oldu

    Beylikdüzü’nde tekstil sektöründe faaliyet gösteren büyük bir işletmenin eleman arayışı, Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi (BEYKAM) ile mutlu sona ulaştı.

  • Tekstil işletmesinin aradığı kriterlere uygun vatandaşları, işe alım için yapılacak mülakata çağıran BEYKAM kariyer danışmanları, işveren yetkililerinin yaptığı mülakatın sonunda tek seferde 15 kişinin istihdamını sağladı.

    İşsizliğe çözüm bulabilmek, Beylikdüzü ve çevre ilçelerde iş arayışı içinde olan vatandaşların istihdamını sağlamak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Beylikdüzü Belediyesi Kariyer Merkezi (BEYKAM), iş arayanların ve iş verenlerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Beylikdüzü’nde, büyük ölçekli kurumsal işverenler arasında yer alan bir tekstil işletmesinin mavi yaka, beyaz yaka ve engelli işçi pozisyonlarında eleman ihtiyacını karşılamak için BEYKAM’a başvurmasının ardından, kariyer danışmanları, işletmenin aradığı kriterlere uygun adayları, mülakata çağırdı. Yapılan mülakatın sonunda iş arayan on beş vatandaş iş bulmanın; işletme yetkilileri de kriterlerine uygun çalışan bulmanın mutluluğunu BEYKAM’la yaşadı.

    İş Arayana İş, İşverene Çalışan Sağlıyor

    Profesyonel bir ekip tarafından yürüttüğü çalışmalarla personel taleplerini vatandaşların eğitimlerine, deneyim ve talep edilen iş pozisyonu uygunluğuna göre işverenlere yönlendiren BEYKAM, tekstil sektöründe hizmet veren işletme için de farklı branşlarda vasfı olan vatandaşları süzgeçten geçirerek kriterlere uygun 60 kişiyi işveren yetkilileriyle buluşturdu. 5 farklı pozisyon için yapılan mülakatta 15 kişinin istihdamı sağlandı. İş arayan vatandaşlar, Beylicium AVM 3.katta bulunan Kariyer Merkezi’ne başvurabilirler.

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir