• İstanbul koronavirüs haritası güncellendi! İşte ilçe ilçe son durum

    İstanbul'da koronavirüs vaka ve risk durumları Hayat Eve Sığar uygulaması sayesinde görüntülenebiliyor. Mahalle mahalle, sokak sokak koronavirüs yoğunluğu durumunun görülebildiği uygulamada, evinizin yakınlık durumuna göre sorgulama yapabiliyorsunuz. Getirilen yeni güncelleme ile birlikteyse diğer bölgelerdeki koronavirüs vaka sayısı ile ilgili bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

  • Bir çok ilçenin risk durumunda olumlu değişimler yaşandığı güncellenen harita bilgileri ile bugün tekrar yenilendi. İşte, Zeytinburnu, Avcılar, Sarıyer, Şirinevler, Ümraniye, Kadıköy, Bağcılar gibi ilçelerin yer aldığı İstanbul korona virüs (koronavirüs) haritasında mahalle mahalle koronavirüs dağılımına ulaşılabiliyor.

    Koronavirüsüyle mücadele kapsamında hizmete sunulan Hayat Eve Sığar uygulaması corona virüsü yoğunluk durumlarını gösteriyor. İstanbul’un tüm ilçelerindeki corona virüs yoğunluk haritasında kullanıcılar sadece yakın çevresindeki değil, diğer tüm illerdeki vaka yoğunluklarını da görebiliyor. İşte, corona İstanbul risk ve yoğunluk durumu ve ilçe ilçe corona virüs vaka ve son durum bilgileri haritası…

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir