• KADIOĞLU EĞİTİM SETİ DAĞITTI

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Sürekli Eğitim Merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere eğitim seti hediye etti.

  • Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezinde Yüksek Öğretime Geçiş sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)’ye hazırlanan 1500 öğrenci için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölümlerine göre öğrencilere üniversite hazırlık eğitim seti kitapları hediye etti.

    “Kitaplarınız hazır bir şekilde sizi bekliyor”

    Öğrencilere kitaplarını teslim eden Başkan Kadıoğlu, “Sizlerin geleceğe daha iyi hazırlanması ve ülkemizin yarınlarının daha ileride olması için eğitime her zaman maddi ve manevi yardımlar yapıyoruz. Biz okuduğumuz dönemde kitap bulmakta zorlanırdık, ama çok şükür devletimiz öyle bir noktaya geldi ki her eğitim öğretim yılı döneminde sizler okula gittiğinizde kitaplarınız sıraların üzerinde hazır bulunuyor. Hangi görüşe mensup olursanız olun ama devletinize ve milletinize asla ihanet etmeyin. Devletimizin ve milletinizin daha iyi yerlere gelmesi için mücadele edin” dedi.

    Öğrenciler, kendilerine gösterilen ilgiyi ve bu hizmeti sunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ederek onlara olan güveni boşa çıkarmayacaklarını dile getirdiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir