• KARABAYIR NEREDE, HANGİ İLE BAĞLI?

    Karabayır nerede? Karabayır hangi ilçeye bağlı? Söz dizisi Star Tv... Star Tv'de yayın hayatına başlayan Söz dizisi büyük ilgi gördü. Dizinin çekildiği Karabayır bölgesi ile ilk bölümde ekrana gelen görselleri ile dikkat çekti. Dizinin çekildiği Karabayır Bölgesi nerede?

  • Uzun zamandır beklenen Söz’de yayınlanmaya başladı. İlk bölümü ile ekranlarda yer alan askeri temalı dizi aksiyonun doruklarını yaşattı. Sizin için Karabayır hakkında merak ettiklerinizi derledik. Karabayır nerede, hangi ilde ve ne demek öğrenebilirsiniz.

    Başarılı bir izlenme puanı elde eden dizinin görsel olarak izleyenlere sunduğu öğeler de eleştirmenler tarafından oldukça başarılı bulundu. Dizinin setinin nerede yer aldığı merak ediliyordu ve çekimlerin yapıldığı setin Karabayır’da kurulduğu öğrenildi.

    KARABAYIR NEREDEDİR, HANGİ İLE BAĞLIDIR?

    Mardin’in Dargeçit ilçesine bağlı bulunan Karabayır köyü Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yer almaktadır. Dizinin konsepti itibariyle oldukça uygun olan bölge karasal iklim etkisi altındadır. 2007 yılı itibariyle 805 nüfusa sahip olan köy dokusu ve doğası ile oldukça dikkat çekmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir