• Karadeniz’den bayram mesajı verdi

    Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in Anadolu turu, kaldığı yerden devam ediyor. Bayramın ilk gününde Karadeniz’de olan Genç, buradan bir Bayram mesajı gönderdi.

  • Her yıl olduğu gibi bu sene de Bayram’da Anadolu turuna çıkan Genç’in 3 Haziran günü ilk durağı Çayeli CHP İlçe binası oldu. Arife günü gerçekleşen gezide Başkan Genç’e, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ve CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve CHP İlçe Başkanı Hızır Kadıoğlu eşlik etti. Bulunduğu yerdeki belediyelere ziyaretler gerçekleştiren Başkan Genç, yöredeki insanlarla da sohbet etti. Çayeli gezisinin ardından Derepazarı Belediyesini ziyaret eden Genç, sonrasında Kalkandere’nin Çayırlı köyüne geçti. Kalkandere’de Başkan Genç’i Sarıyer İstinye’de yaşayan Emine teyze karşıladı. Genç’i evinde ağırlayan Emine teyzeyle yapılan sohbetin ardından, Ramazan ayının son iftarını yapmak için Yemişli köyüne doğru yola çıkıldı.

    ÇAY VE KAÇKAR TV’DEN CANLI YAYIN

    Yemişli köyünde kurulan Ramazanın son iftar sofrasında, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, AKP Rize İl Başkanı İshak Alim, İl Meclis Üyeleri, İlçe Meclis Üyeleri ve Sarıyer Belediyesi Meclis Üyeleri Nadir Günday, Ersin Şahin, İrfan Sandıkçı, Nazmi Kabil eşlik etti. Bu yılın son iftar sofrasında Çay TV’nin canlı yayın konuğu olan başkan Genç, ardında da Kaçkar TV’de canlı yayına katıldı. Gecenin sonunda Başkan Genç’e, Yemişlik Köyü Sosyal Dayanışma ve Organizasyon Platformu Yönetimi tarafından bir de plaket takdim edildi. Türkiye’nin en güzel köşelerinden biri olan Zigana dağlarından bayram mesajını ileten Genç, “Çocuklara, kadınlara, gençlere ve tüm insanlara içtenlikle güzel bir bayram diliyorum. Daha nice bayramlarda; daha sağlıklı, çok daha özgür, barış, huzur içinde günler diliyorum ve her şey gerçekten çok güzel olacak” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir