• KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kısa süre önce kurulan Esenyurt Van Kültür Evi’ni ziyaret ederek sabah kahvaltısına konuk oldu. Kahvaltı programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Murat Baduralkan, Prof. Dr. Mehmet Çelik, Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak ve yönetim Kurulu katıldı.

  • Kahvaltı sonrasında Esenyurt Van Kültür Evi Başkanı Ferhat Kıyak açılış konuşması yaparak bugüne kadar yaptıkları çalışmaları ve projelerini dile getirerek, kahvaltıya katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve tüm konuklarına teşekkür etti. Kıyak; “ Aslan yattığı yerden belli olur diyerek kültür evimizi faaliyete geçirerek, düzene koyduk. Yönetim kurulumuz ile kararlar alarak hemşerilerimize yönelik etkinlikler yapmayı planladık. Muhtarlarımız ile bir raya geldik ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimize çeşitli yardımlarda bulunuyoruz. Vanlı 56 ailemizi tespit ederek ihtiyaçlarını gidermek için çaba gösterdik. Bundan sonrada Van Kültür Evi’nin kendi yerinde daha verimli çalışmalara imza atabilmek için bugün Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ile bu kahvaltı programında bir araya geldik. Katılan tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

    Kıyak ardından Prof. Dr. Mehmet Çelik söz aldı. Çelik, “Bir yöneticinin en büyük özelliği yaptığı güzel hizmetlerdir. İşte aramızda bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu bu özelliğe sahip değerli bir belediye başkanıdır. Bizlerde İstanbul’da yaşayan Vanlılar olarak Van Kültür Evi çatısı altında hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet ederek, sosyal ve kültürel yaşama entegre olabilmeleri adına çaba göstereceğiz” dedi.

    “Bizi rahat bıraksalar hiçbir sorun yaşamayacağız”

    Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Van Kültür Evi’nde kahvaltıda Vanlılar ile bir araya gelmekten son derece memnuniyet duyduğunu söyledi. Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, “ Burada da Van’da da Vanlı kardeşlerimizi yalnız bırakmıyoruz. Van’da birçok ilçemize sıklıkla ziyaret ediyor ve oralardaki ihtiyaçları yakından tespit ediyoruz.  Ülkemizde son zamanlarda sıkıntılar, sorunlar yaşanıyor. Ama ülkemizin doğusunda bizi bize bırakmadıkları için sıkıntılar oluşuyor. Bizi bıraksalar hiçbir sorun ve sıkıntı yaşamayacağız. Bizler inancımız gereği Kürt, Türk, Laz, Çerkez diye kimseye bakmayız. Bulunduğumuz makamda insanlara bir şeyler verebilmek, onların yaşamını kolaylaştırabilmek için çaba gösteriyorum. Bu makamda insanları incitmekten korkuyorum, insanlar bizim yaptıklarımız ile rahat etsinler diye bu makamlardayız. Van ilimizde doğuda güzide illerimizden biridir ve oraları sürekli ziyaret ediyorum. Bundan sonra oralarda yapılmayanları, eksik olanları yapılması için takip ederek yerine getireceğiz. Van Kültür Evi’nin çalışmalarında başarılar diliyorum. Bizde bu kültür evinin hemşerilerine hayırlı hizmetler verebilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

    van-kultur-evi-yonetim

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir