• KAS-DER Avcılar Şubesi açıldı

    KAS-DER’in Avcılar Şubesi yoğun katılımla açıldı. Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli’de KAS-DER’in fahri üyesi oldu.

  • Avcılar’daki sivil toplum kuruluşlarına bir yenisi daha eklendi. Görkemli bir şekilde açılışı yapılan KAS-DER’in Avcılar Şubesi’nin açılışına, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, eski bakan Murat Başesgioğlu, Kastamonu eski Milletvekili Hasan Altan, Hakim Kemal Gündüz, İstinaf Mahkemesi Başkanı Hakim Tahsin Doğan’a, İstanbul Vali eski Yardımcısı Saim Eskioğlu, Avcılar Belediyesi Meclis üyeleri, İYİ Parti Avcılar İlçe Başkanı,  Kas-Der Genel Başkanı Remzi Şen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    HANÇERLİ’DEN TEŞEKKÜR

    KAS-DER’in açılışında konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli: ‘KAS-DER benim için çok değerli bir dernek. 35 yıldır hizmet üreten ve İstanbul genelinde 39 ilçede şube kurmayı hedefleyen bir dernek. Avcılar’da şubelerini öncelikle açtıkları için hem genel başkanı, hemde şube başkanına teşekkür ederim. Kastamonu bizim Avcılar’ımızın kardeşi. Cide bizim kardeş belediyemiz’ ifadelerini kullandı.

    Ayrıca KAS-DER’in Avcılar Şubesi kurucularının arasında Avcılar Belediyesi Özel Kalem Müdürü Şafak İnan’da ye alıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir