• KAYMAKAM’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

    Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

  •  

    Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin’e ziyaret sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Gökhan Yoğurtçu ve mütevelli heyeti üyeleri eşlik etti. Başakşehir Belediye Başkanı Uysal, Kaymakam Kazım Tekin ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

    Bir süre Başkan Uysal’ın makamında görüşen ikili Başakşehir’e yapılan çalışmalar ve iki kurumun ortaklaşa yapacağı projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Belediye Başkanı Uysal, kaymakamlık ve belediye işbirliğinin önemine dikkat çekerek, “Başakşehir İstanbul’un gelişime açık yüzü. Yerel yönetimlerin başarılı olması bölgelerindeki kamu kurumları ile uyumlu çalıştığı ile doğru orantılıdır. Başakşehir Belediyesi olarak da bu bilinçle ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve refahı için Kaymakamlığımız başta olmak üzere kamu kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızla koordineli çalışmalar yürütüyoruz. Sayın kaymakamımıza bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kaymakamlığımız ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızla uyumlu çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

    Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Başakşehir Kaymakamı Kazım Tekin ikili görüşmenin ayrıntılarını paylaşarak, “Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşmemizde Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal Beyefendi ile ilçeye ait konular üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. Sayın belediye Başkanımız her alanda Kaymakamlığımız başta olmak üzere ilçemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarına desteklerini sürdürmektedir. Başta Başkanımız olmak üzere tüm çalışanlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu dönemde Belediyemiz ile Kaymakamlığımız, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız bünyesinde vatandaşımızın mutluğu ve huzuru için örnek projelere imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

    Kaymakam Kazım Tekin ziyaret sonrasında Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a plaket takdim etti. Kayabaşı Mahallesi Muhtarı Doğan Azat ise Başkan Uysal’a çiçek takdim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir