• Kaynarca Belediyesi’nin hizmet aracı filosu genişliyor

    Yaptığı başarılı çalışmalarla adından Kaynarca'yı marka haline getiren Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker hizmet aracı filosuna bir yenisini daha ekledi. 15. Hibe aracımız hayırlı olsun diyen Türker iş ve proje üretmeye devam edeceğiz vurgusunu yaptı.

  • Yaptığı başarılı çalışmalarla adından Kaynarca’yı marka haline getiren Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker hizmet aracı filosuna bir yenisini daha ekledi. 15. Hibe aracımız hayırlı olsun diyen Türker iş ve proje üretmeye devam edeceğiz vurgusunu yaptı.
    15. Hibe aracı Kaynarca Belediyesi kazandırdıklarını belirten Başkan Türker: ‘Kardeş belediyemiz tarafından hediye edilen aracı önümüzdeki hafta teslim alacağız. Görev süremiz içerisinde, belediyemiz bütçesinden tek kuruş harcama yapmadan aralarında, damperli kamyon, iş makineleri, iftaiye aracı, halka hizmet aracı, genel temizlik kamyonu, otobüs, minübüs, 2 adet çöp kamyonu, zabıta aracı gibi 15 yeni aracı belediyemize hibe olarak kazandırdık. Kaynarcamız için iş ve Proje üretmeye devam edeceğiz’ dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir