• Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı tam gaz devam ediyor

    Kırklareli Kaynarca Yaşlı Bakım Evi inşaatı hızla devam ediyor. Tamamlandığında son derece modern görünüme sahip olacak olan bakım evi 50 kişi kapasiteli.

  • Kaynarca Yaşlı Bakım Evi’ne kavuşuyor. Yapım çalışmaları hızla devam eden yaşlı bakım evi en ince detaylara kadar düşünülüyor. 3 katlı ve 50 kişi kapasiteli olan bakım evi 1.200 metrekare olacak.
    Kırklareli’nin Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, yaptığı açıklamada; ‘Kaynarca’mızda yaşlı nüfusumuz fazla, bizim de projelerimiz arasında yer alan ”Yaşlı Bakım Evi” inşaatı hızla devam etmekte. Hayırsever bir ailemiz 50 kişi kapasiteli, zeminin üç kat yüksekliğinde çok modern bir yaşlı bakım evi yapmayı kabul etmişti. Yemekhane, oturma salonları, kitaplığı, çamaşır odası, çok güzel bir bahçesi olan Yaşlı Bakım Evi Kaynarcamız’da çok önemli bir eksikliği giderecek. Sıcak yemek, banyo, huzur dolu bir yer olacak. Bu güzel projemizin de güzel Kaynarcamıza çok yakışacağına ve çok hayırlı bir iş olacağına inanıyor, hayırsever ailemize çok teşekkür ediyorum. Allah onlara daha fazlasını versin, niyetlerini kabul etsin” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir