• Kazlarını korkuttu diye köpeği vahşice katletti

    Avcılar'da hayvan yetiştiriciliği yapan bir kişi, beslediği kazları korkuttu diye köpeği tüfekle vurdu. Vahşice köpeği öldüren kişi olay sonrasında köpeğin ölüsünü ve kazların videosunu çekip arkadaşlarına gönderdi. 

  • Firüzköy’de hayvan yetiştiriciliği yapan bir kişi, öyle bir olaya imza attı ki, görenlerin kanını dondurdu. Kazlarını korktuğunu ve eksildiğini iddia eden şahıs, Türkiye’de nadir bulunan Çin Aslanı ırkındaki ‘Chow Chow’ isimli köpeğini tüfekle vurdu. Kazlarını arayan şahıs köpeğin ölüsünü ve kazlarını videoya kaydetti.

    Arkadaşlarına gönderdi

    Köpek, vurulduktan sonra düştüğü yerde feci şekilde can verirken, sahibi de bu anlara cep telefonuna kaydedip arkadaşlarına gönderdi. Görüntüleri gören arkadaşları neye uğradığını şaşırdı. Sosyal medyada hızla yayına görüntüler görenlerin tepkisine yol açtı.

    Gereken yapılacak

    Olay sonrası derhal konu ile ilgili olay yerine giden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, ‘Bir canlının canına kıyan şahsı Avcılar Emniyet Müdürlüğü hareke geçmiş şahsı derhal gözaltına almışlardır. Emniyet müdürlüğüne gelip müdürlerimizle birlikte intikal ettik. Şahıs kendi şahsına ait olduğunu söylediği, daha öncede böyle beyan ettiği kapısına gittiniz zamanda ben burada ticari bir şey yapmıyorum dediği çiftlikte bir köpeği vahşice katlediyor ve bunu da çekiyor. Kazlarını da çeken şahıs burada ki maddi değerlerini söylüyor. Buna gösteriyor ki ticari faaliyette bulunuyor. Bir köpeğin canına vahşice kıyabiliyor ve bunu yayınlıyor. Bu tip insanlara gereğinin yapılması için buradayız. Bizim bulunduğumuz kentte her canlı değerlidir. Kimse bir canlının hayatına kıyamaz. Konuyla ilgili soruşturmalar yapılacak. Orada beslenen hayvanlar koruma altına alınacak. Vahşice katledilen köpek için oldukça üzgünüz’ ifadesini kullandı.

    Çiftlik sahibi gözaltına alındı

    Görüntülerin yayılması üzerine polis ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Şahsın hayvanları yetiştirdiği yere gelen polis ekipleri şahsı gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Şahsın polis merkezindeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

    https://www.facebook.com/handantoprak.100/videos/1992542897529867/

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir