• KEDİLER YENİ EVLERİNE KAVUŞTU

    Eyüp Belediyesi, ilçe genelinde uygun bulunan birçok noktaya yeni kedi beslenme ve barınma alanları oluşturuyor.

  • Soğuk havalardan korunması amacıyla sokak hayvanları için daha önce birçok yerde beslenme ve barınma noktaları oluşturan Eyüp Belediyesi, ilçe genelinde uygun bulunan birçok noktaya yeni kedi beslenme ve barınma alanları oluşturuyor. Ayrıca ekipler İstanbul’da beklenen kar yağışı nenediyle de belirli alanlara mama bırakıyor.

    Köpek ve kuşlar için besleme ve barınma alanlarından sonra şimdi de kediler için besleme ve barınma alanları oluşturan Eyüp Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Eyüp’teki tüm sokak hayvanları için çalışmalarına devam ediyor.

    Son olarak mahalle sakinlerinden gelen şikayet ve istekleri değerlendiren Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Eyüp, Yeşilpınar, Rami ve Düğmeciler mahallerinde uygunsuz alanlara izinsiz olarak konulan kedi evlerini kaldırarak, uygun bulanan birçok noktaya yeni kedi beslenme ve barınma alanları oluşturdu.

    Belirli alanlara mama bırakılıyor

    Ekipler ayrıca bugün İstanbul’da öğle saatlerinden sonra beklenen kar yağışı nedeniyle de hayvanların zor durumda kalmaması ve yiyecek sıkıntısı çekmemesi için birtakım önlemler alarak, belirli alanlara mama bırakıyor.

    Yapılan bu çalışmalar hayvanların yağışlı ve soğuk havalarda hayatta kalabilmeleri için büyük önem arz ediyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir