• KERİMOĞLU, 40 YILLIK EVLİ ÇİFTE HEDİYE SEBZE BUKETİ VERDİ

    Bakırköy Belediyesi tarafından düzenlenen,” Bir Yastıkta En Az 40 Yıllık 40 Evli Çiftten Sevgililer Günü Dansı” etkinliği 14 Şubat’ın bir gün öncesinde  Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

  • Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun da katıldığı etkinlikte büyüklerimiz, Bakırköy Gönüllü Çevreciler Faslı Muhabbet  Türk Sanat Müziği Korosu eşliğinde  aşk şarkılarıyla dans ettiler. Dansa, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da eşlik etti.

    BAŞKAN’DAN HEDİYE SEBZE BUKETİ

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ayrıca, 63 yıllık evli çift Ülfet ve Selahattin Tanış’a günün anısına  çiçek buketi yerine ironi yaparak sebze buketi hediye etti. Etkinlikte ayrıca; 40 yıl üzeri evli 4 çiftte;  gelin arabası gibi süslenen üstü açık VosVoslar ile tur attılar. Başkan Kerimoğlu, kutlamaya  katılan 40 yıllık evli çiftlere programın sonunda günün anısına hediye de sundu. Programa  katılan 40 yıl üzeri çiftler uzun evliliğin formülü olarak da karşılıklı sevgi ve şefkat olarak açıkladılar. Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da yaptığı konuşmada; “sağlık ve huzur içerisinde nice sevgililer günü etkinliğinde bir arada olmayı dilediğini” söyledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir