• KİMSE HANÇERLİ SÖZÜNÜ TUTMADI DEMEYECEK

    CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, ilçeye gelen İBB adayı Ekrem İmamoğlu’nu ağırladı. Yeşilkent Mahallesi’nde seçmenin karşısına çıkan Hançerli ve İmamoğlu, Avcılar ve İstanbul’u alacaklarını söyledi.

  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile Avcılar‘da bir araya geldi. Yeşilkent Mahallesi’ndeki halk buluşmasına çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisiyle birlikte vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

    Toplantı belediye başkan adayı Turan Hançerli’nin konuşmasıyla başlarken, “İmamoğlu varsa, çözüm var” ifadeleriyle İmamoğlu’nu selamlayan Hançerli, “İmamoğlu ile İstanbul’un tarihine, benimle Avcılar’ın kaderine ortak olmaya hoş geldiniz.” şeklinde konuştu. Avcılar’da gerçekleştirecekleri projelerde İmamoğlu ile ortak çalışacaklarını kaydeden Hançerli, halkın mutluluğunun en büyük projeleri olduğunu yineledi.

    KİMSE HANÇERLİ SÖZÜNÜ TUTMADI DEMEYECEK
    Yola çıkarken “daha iyi bir Avcılar” sözü verdiklerini belirten Turan Hançerli, “Bütün projelerden daha önemli tek bir sözümüz var. Bundan 5 yıl sonra hiçbir Avcılarlı vatandaşımız ‘Turan Hançerli bana verdiği söz tutmadı’ demeyecek.” diye konuştu.

    Avcılar’da yürüteceği seçim kampanyasının sloganını da açıklayan Hançerli, “Seçim sloganımızı ilk kez burada açıklıyorum. Acılar değil, Avcılar kazanacak. Ben çocukluğumdan bu yana acılarla boğuştum ve hep kazandım. İşte bu yüzden acıları da Avcılar’ı da biliyorum. Acı, nasıl hayata tutunacağını bilmektir. Hak yememektir. Herkes için adil, herkes için eşit bir Avcılar için yola çıktık.” dedi.

    İMAMOĞLU: AVCILAR’DA GÜZEL BİR ADAYIMIZ VAR
    Organizasyonda söz alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Turan Hançerli’nin adaylığından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hançerli ile eski arkadaş olduklarını belirten İmamoğlu, “Turan Hançerli, benim çok çalışkan ve çok özverili bir dava arkadaşım. Hançerli, duyarlılığıyla bizim göremediklerimizi de görüyor. Aynı ilgiyi ve özveriyi Avcılar’da her vatandaşımıza göstereceğinden yürekten inanıyorum. Avcılar’da çok güzel bir adayımız var.” diye konuştu.

    HANÇERLİ’YE DESTEK ÇAĞRISI
    CHP olarak eski belediye başkanları ve aday adaylarını desteğe çağıran Ekrem İmamoğlu, Turan Hançerli isminin Avcılar’daki yarışta desteklenmesi gerektini söyledi. Mevcut başkan Handan Toprak’ın Avcılar’da önemli işlere imza attığını belirten İmamoğlu, “Avcılar’da dünden bugüne çok güzel hizmetler edildi. Bundan sonra Turan Hançerli daha iyisini yapacaktır. Benim tanıdığım Değirmenci ve Handan Toprak, Hançerli’ye destek verecektir. Gün birlik günüdür. El ele vereceğiz ve Avcılar’ın sorunlarını birlikte çözeceğiz.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir