• Kocaman Balıkçılık’a Altın Kalite Ödülü

    Kocaman Balıkçılık, gıdadan kozmetiğe, temizlikten zücaciyeye, tekstilden elektroniğe kadar on binlerce ürüne ev sahipliği yapan Migros İyi Gelecek Festivali’nde düzenlenen ödül töreninde Altın Kalite Ödülü’nün sahibi oldu. 5-7 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde ilk kez kapılarını açan festivalde Kocaman, gıda güvenliği denetiminde en yüksek puanı alarak Altın Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

  • Kocaman Balıkçılık, gıdadan kozmetiğe, temizlikten zücaciyeye, tekstilden elektroniğe kadar on binlerce ürüne ev sahipliği yapan Migros İyi Gelecek Festivali’nde düzenlenen ödül töreninde Altın Kalite Ödülü’nün sahibi oldu. 5-7 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde ilk kez kapılarını açan festivalde Kocaman, gıda güvenliği denetiminde en yüksek puanı alarak Altın Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

    Üreticileri, tedarikçileri, çiftçileri, çalışanları ve müşterileri bir araya getirme hedefiyle düzenlenen Migros İyi Gelecek Festivali, İstanbul’da ilk kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. Yerli ve yabancı sektör lideri markaların yanı sıra sektör profesyonelleri ve yurt içi & yurt dışı katılımcı ve ziyaretçilerine kapılarını açan festivalde sektörün en başarılı üreticilerine ödülleri takdim edildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir