• KÜÇÜK BECKHAM SİNGLE ÇIKARTTI

    David ve Victoria Beckham çiftinin 11 yaşındaki oğlu Cruz Beckham, hayır için müzik sektörüne adım attı

  • Eski futbolcu David Beckham ile şarkıcı ve stilist Victoria Beckham‘ın 11 yaşındaki oğulları Cruz Beckham, hayır için ‘If everyday was Christmas (Hergün Noel olsaydı)’ isimli single çıkardı.

    TÜM KARDEŞLER KLİPTE TOPLANDI
    Yılbaşı için çıkardığı şarkıya bir de klip çeken küçük Beckham’a kardeşleri yardım etti. Cruz’un abileri 17 yaşındaki Brooklyn ve 14 yaşındaki Romeo ile 5 yaşındaki kız kardeşi Harper, şarkının klibinde rol aldı.

    GELİRLER HAYIR KURUMUNA
    Ailenin hayır amaçlı çektiği eğlenceli klipte, simler içinde dans eden küçük Cruz adeta bir pop sanatçısı gibi performans sergiliyor.

    Videonun sonunda dans eden Cruz ve bir grup çocuğun el sallaması görüntüleri bulunuyor. Klibin sonunda ayrıca ‘Bu şarkının tüm gelirleri Global’s Make Some Noise ( bir tür hayır kurumu)’a gidecektir.Bu yılbaşında bize yardımda bulunun’ mesajıyla sonlanıyor.

    DAVİD BECKHAM ‘BUNUNLA GURUR DUYUYORUZ’ 
    Bir TV programında konuşan David Beckham, projenin nasıl meydana geldiğini şöyle anlattı:

    ‘Cruz yanımıza geldi ve ‘Hayır için bir Noel şarkısı yapsam nolur?’ diye sordu. O anda söylenecek başka bir şey kalmadı. Daha 11 yaşında ve hala okula gidiyor. Tamamen okuluna konsantre olması önemli ama o Noel için harika bir şarkı yaptı ve çok fazla dikkat topladı. Biz bununla gurur duyuyoruz. ‘

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir