• MART AYI MECLİSİ TOPLANDI

    Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mart Ayı Belediye Meclisi’nin 1. Oturumu’nda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne değinerek, “Anne deyince akla toplumun saygınlığı gelir. Kadına şiddet ve tüm saygısızlıkların ortadan kalktığı bir ülke olmayı diliyorum.” dedi. 

  • 18 Mart Çanakkale Zaferi’nde hayatını kaybeden şehitleri de rahmetle anan İmamoğlu, 18 Mart’ın Dünyadaki hareketin yönünü değiştiren bir tarih olduğunu vurguladı.

    Beylikdüzü Belediyesi Mart Ayı Meclisi 1. Oturumu yapıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplanan meclise vatandaşın da katılımı yoğun oldu. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi hakkında önemli mesajlar veren İmamoğlu, bu tarihlerin anlamının derinden kavranması gerektiğine dikkat çekti. Gündem Maddeleri’nin görüşülmesine geçilmeden önce AK Parti Meclis Grubu, 5 sözlü önerge sundu. Önergelerin tümü oy birliği ile kabul edildi.

    Mart Ayı Meclisi 1. Oturum’da 12 Gündem Maddesi, 3 Komisyon Raporu oylandı. Maddelerden 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 11. Maddeler oy birliği ile meclisten geçerken, 10. Madde oy çokluğu ile kabul edildi. Komisyon Raporlarından 13 ve 14. Maddeler oy çokluğu ile 15. Madde ise oy birliği ile geçti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir