• MEHMETÇİĞE ANLAMLI DESTEK

    Büyükçekmece Belediyesi personeli, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nda mücadele eden askerlerimize destek vermek amacıyla Mehmetçik Vakfı’na maaşlarından birer yevmiyesini bağışladı.

  • Kampanyaya destek veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’de bir aylık maaşını Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

    Büyükçekmece Belediyesi’nde çalışan yaklaşık 1550 personel anlamlı bir kampanyaya imza attı. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de terör örgütlerine yönelik olarak sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’na katılan askerlerimize “yanınızdayız” mesajı veren belediye personeli maaşlarından birer yevmiyeyi gönüllü olarak Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

    “Ordumuzla gurur duyuyoruz”

    Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi İzleme Komitesi toplantısına katılmak üzere Fransa’nın Strasbourg kentinde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün kampanyaya destek vererek, bu ay ki maaşını Afrin’de sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı kahramanları için bağışladı. Başkan Akgün; “Belediyemiz personelinin bir günlük yevmiyesi de yine Afrin’deki Zeytin Dalı kahramanlarımıza. Bütün kahramanlarımıza başarılar diliyoruz. Şehitlerimiz bizim şeref madalyalarımızdır onlarla gurur duyuyoruz. Askerimizle, ordumuzla, güvenlik güçlerimizle gurur duyuyoruz.

    “Çorbada bizimde tuzumuz olsun”

    Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Kazancı, kampanyanın Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün öncülüğünde başlatıldığını ifade ederek şöyle konuştu: “Memleketimize, cennet vatanımıza içerden ve dışarıdan yapılan hain saldırılara karşı Mehmetçiğimiz şu anda Afrin’de bir operasyon yapıyor. Büyükçekmece Belediyesi olarak ve Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan her fert olarak askerlerimizin yanındayız. Şehit olan gazi olan askerlerimiz için bizimde çorbada tuzumuz olsun diye Büyükçekmece Belediyesi çalışanları olarak bu ayki aldığımız maaşlardan belli bir miktarını Mehmetçik Vakfı ve Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağışlayacağımızı beyan ediyoruz. Allah oralarda düşmanla karşı karşıya olan bütün Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun.”

    “Tek vücut Mehmetçiğin yanındayız”

    Dünyada çok az millete nasip olan bir deyim vardır. Hatta bir tek Türk Milleti için söylenir. Ordu millet kavramı. Evet bir millet olarak gerektiğinde hepimiz birer Mehmetçiğiz. Bugün misakı Milli sınırlarımıza içerden ve dışardan gelen her türlü tehdide karşı yekvücut Mehmetçiğimizin yanındayız.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir