• Meral Akşener: Maskeler düştü

    Meral Akşener, seçimlerden önce mitili İstanbul'a atacağını söyleyenlerin mitili İmralı'ya attığını söyledi.

  • İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında kameralar karşısına geçti.

    Akşener’in gündeminde, 31 Mart ile 23 Haziran seçimleri ve öncesinde yaşanan süreç vardı.

    “BEKA BEKA DEDİLER…”

    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert sözlerle yüklenen Akşener, “Teröristi yerli ve milli ilan ettiler. Beka beka dediler takaya binip İmralı’ya gittiler.” şeklinde konuştu.

    “23 HAZİRAN GERÇEĞİN İSPATIDIR”

    Akşener, “Milletimiz bir kişiyi bir siyasi partiyi sevdi mi yolunu açar, ancak iradesinin yok sayıldığını gördüğü anda gereğini yapmasını çok iyi bilir. 23 Haziran İstanbul seçimleri bu gerçeğin ispatıdır.

    “VATANDAŞLARIMIZ DEMİŞTİR Kİ…”

    31 Mart’ta Cumhur İttifakı’na oy verip 23 Haziran’da kararını değiştiren vatandaşlarımız demiştir ki ‘Ben milletim, irademle birini seçtiysem bunu kimse değiştiremez…'” ifadelerini kullandı.

    “MİTİLİ İMRALI’YA ATTILAR”

    Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye şu sözlerle yüklendi: “Seçimin ülkemizi oyalamasına izin vermeyin dedim. Ülkemizin gerçek gündemini konuşalım, elbette yarışalım ama mutfaktaki yangına çare aramaktan geri durmayın. İllet zillet diyerek gerçeğimizi perdelemek istediler. Çiftçimizi, esnafımızı, bakkalımızı teröristlikle itham ettiler. Ama sonunda ne oldu 23 Haziran kimin eğri, kimin doğru durduğunu gözler önüne serdi. İstanbul’a mitil atacağını söyleyenler bir baktık ki mitili İmralı’ya atmışlar. Maskeler düştü. Mağdurlar mağrur oldu, bilgeler akil adam oldu. Bir belediye başkanlığı adına teröristin ayağına gittiler. Bir Cumhurbaşkanı, televizyonda yarım saat bir terörist başının mektubunu şerh etti. Teröristi yerli ve milli ilan ettiler. Beka beka dediler takaya binip İmralı’ya gittiler.”

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir