• Mesut Üner göreve başladı

    31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda, Çatalca Belediye Başkanlığını kazanan Mesut Üner, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.

  • Çatalca Belediye Başkanlığı Devir Teslim Töreni gerçekleştirildi. 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda, Çatalca Belediye Başkanlığını kazanan Mesut Üner görevi Çatalca Belediye Başkan Vekili Ayhan Tutun’dan devraldı.

    Çatalca Belediye Binası’nda gerçekleşene törene başta, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Nevzat Şatıroğlu olmak üzere; AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan, MHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Tufan Erçağ, Çatalca Belediyesi AK Parti Meclis Üyeleri, partililer, vatandaşlar ve belediye personeli katıldı.

    Çatalca Belediyesi Başkanvekili Ayhan Tutun tarafından karşılanan heyete, başkanlık makamında; belediye mühürü teslim edildi. Çatalca Belediye Başkanvekili Ayhan Tutun’un, hayırlı uğurlu olsun dilekleriyle sunduğu mühürü alan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner yaptığı konuşmada; Çatalca’da bugüne kadar hep beraber yaşamayı bildik. Bundan sonra da Allah nasip ederse bu şekilde devam edecek. Biz Çatalca’da bundan sonra, Çatalca rozetimizi takarak, bütün Çatalca halkımıza hizmet edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi ile beraber bir dev kadroyuz. Beraber, meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte hem Büyükşehir’de, hem Çatalca’da güzel kararlara imza atacağız ve Çatalca’mız için bugüne kadar kim taş üstüne taş koyduysa hepsinden de Allah razı olsun diyorum. Bundan sonraki yaşantımızda da bize destek olacağına inandığım tüm abilerime teşekkür ediyorum. Bu emanet olarak verdikleri mühürü de ben namusum olarak taşıyacağıma buradan söz veriyorum. Herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

    Devir teslim töreni okunan dualar eşliğinde kurban kesilmesi ile devam etti. AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu ve AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Yusuf Aslan’ın da hayırlı uğurlu olsun konuşmaları ardından Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner tebrikleri kabul etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir