• ‘Meydan Ardıçlı’ dev kampanyadaki yerini aldı

    Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesi, kamu bankalarının başlattığı yüzde 0.64 faz oranı, 12 ödemesiz 180 ay vadelendirme seçeneği sunan dev kampanyaya dâhil oldu. 67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan dev projede daire fiyatları 450 bin TL’den başlıyor. Hemen tapu ve hemen teslim avantajını da aynı anda sunan projede yatırımcılar, yüzde 10 peşinatla, projenin yüzde 90’ı için kredi kullanabiliyor.”

  • Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding’in sektördeki deneyimi ve finansal gücü ile Esenyurt’ta yükselen Meydan Ardıçlı projesi, devletin sektöre kazandırdığı her kampanyada olduğu gibi Destek Paketi kapsamında yürütülen dev kampanyada da yerini aldı. İlk etabı geçtiğimiz yıl teslim edilen, 2’nci etabın yüzde 75’inin tamamlandığı proje, bilinen daire büyüklüklerinden farklı seçenekleri ile fark yaratıyor. Kamuya açık alışveriş ve yeme- içme mekânlarından oluşan cadde ve sokakları, dünyanın en büyük metropollerinden esinlenilerek inşa edilen meydanı ile koronavirüs ile oluşan izole yaşam beklentisine tek başına cevap veriyor.

    Esenyurt’un en değerli bölgesi Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yer alan konumu ve sunduğu prestij ile bölgede “Yeni Yaşam Dalgası” başlatan Meydan Ardıçlı projesinin koronavirüs sürecinde de satışlarda hız kesmediğini vurgulayan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konuya ilişkin şu açıklama bulundu:

    İzole yaşam ihtiyacına tek başına cevap veriyor

    “1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği sunduğumuz projemiz, kamuya açık alışveriş ve yeme- içme mekânlarından oluşan cadde ve sokakları, dev meydanıyla bilinen konut projelerini yeniden tanımlıyor. Biz bu proje ile yatırımcılarımızı, iş, okul ve ev arasında yaşamlarını sürdürecekleri bir konutla değil, yaşamın tüm unsurlarını içerisine alan tamamen izole bir yaşam sunan bir projeyle tanıştırdık. Bu sayede bölgede “Yeni Yaşam Dalgası” başlattık. Dolayısıyla koronavirüs sürecinde beliren izole yaşam ihtiyacına da cevap verdik. Bu nedenle projemizdeki taleplerde ciddi bir artış var. Biz de gelen bu talepleri dev kampanyaya dahil olarak yatırımcılarımız açısından avantajlı hale getiriyoruz. Projemizde aynı zamanda hemen tapu, hemen teslim avantajı da sunuyoruz. Yatırımcılarımız yüzde 10 peşinatla projenin yüzde 90’ına kredi kullanabiliyor.”

    Hem yerli hem yabancı yatırımcının markajında

    Koronavirüs sürecinde projenin satışlarının yüzde 100’ünü online ortamda gerçekleştirdiklerini belirten Özyurt, “Kampanyamızı duyanlarla satış ofislerimiz yeniden hareketlendi. Bir yandan online satışlara da devam ediyoruz. Telefonlarımız susmuyor. Ciddi bir taleple karşı karşıyayız. Talep, hem yerli hem de yabancı yatırımcılardan geliyor. Geçtiğimiz yıl ilk etap teslimlerini yaptığımızda kısa sürede satışları tamamladık. Yılsonuna doğru 2’nci etap teslimlerimize başlayacağız. Kalan kısmını ise 2021’de teslim etmeyi planlıyoruz. Daire fiyatlarımız 450 bin TL’den başlıyor” diye belirtti.

    545 milyon TL’lik yatırım

    Teslim aşamasına geçmeden yüzde 70’inin satışının tamamlandığı proje, bilinen daire büyüklüklerinden farklı seçenekleri ve dünyanın en büyük metropollerinden esinlenilerek inşa edilen meydanı ile İstanbul için “Yeni Yaşam Dalgası” olarak tanımlanıyor. 545 milyon TL’lik yatırımla 67 bin metrekare arsa üzerinde, 27 blokta, bin 681 konut ve 125 ticari ünite ile kamuya açık alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan proje, her türlü detayın yer aldığı donanımıyla sektöre üst düzey bir boyut kazandırıyor. İlk etabımızın teslimlerinin tamamlandığı projenin 2’nci etabının yılsonuna doğru, kalan kısmının ise 2021 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

    Sadece kazançlı değil, yaşama konfor katan proje!

    Esenyurt’un en hızlı değerlenen bölgesinde sadece kazançlı değil, tüm donanımıyla hayat standartlarını yükselten Meydan Ardıçlı, 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olmak üzere beş ayrı daire seçeneği sunuyor. Projenin metrekare birim fiyatı 5 bin ila 6 bin TL arasında değişirken, konutların metrekare büyüklükleri ise 41 ile 228 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Ticari alanların büyüklükleri ise 35 ile bin 122 metrekare arasında değişiyor. 27 bloktan oluşan projede; F bloklar prestij kitlesine, A ve D bloklar genç kitleye, B ve C bloklar ailelere hitap ediyor.

    Geçmişin nostaljik mimari tasarımı, modern mimariyle birleşti

    Esenyurt’ta 2 ve 7 kat arasında değişen bloklardan oluşan, yatay mimarinin en güzel örneklerinden biri olarak inşa edilen Meydan Ardıçlı, geçmişin nostaljik cumbalı mimari tasarımını, bugünün modern mimarisiyle harmanlıyor. Paris’ten Roma’ya New York’tan İstanbul’a kadar dünyanın en büyük metropollerinin meydanlarından esinlenerek hayata geçirilen Meydan Ardıçlı, konumu ve donanımından aldığı güçle bölgenin sosyal hayatına üst düzey bir boyut getiriyor. Kamuya açık alışveriş ve yeme- içme mekânlarından oluşan cadde ve sokaklarıyla İstanbul’un yıldızı parlayan bölgelerinden Esenyurt’un çekim merkezi olarak konumlanan proje, zengin sosyal dokusuyla, İstanbul’a dünyanın en büyük metropolleriyle yarışan nitelikte görkemli bir meydan kazandırıyor.

    24 saat yaşayan proje

    Sokak sanatçılarının eserlerini sergileyebilecekleri alanlardan, içerisinde dünyaca ünlü markaları barındıran alışveriş markalarından, cafe ve restoranlara kadar her türlü detayın düşünüldüğü cadde ve sokakları, su ve ışık oyunlarıyla 24 saat yaşayacak olan proje, İstanbul’un sosyal hayatına dinamik bir yapı kazandıracak.

    12 bin metrekarelik yeşil alanda doğa ile iç içe

    Konforlu bir yaşam alanı olarak her ayrıntının düşünüldüğü projede 12 bin metrekareden oluşan yeşil alan ve yer altı otoparkları yer alıyor. Yanı başında yer alan metro istasyonuyla, civardaki üniversite, hastane ve okullara yakınlığı ile de ulaşım avantajı sağlanıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir