• Miniklerin gözlükleri Başkan Bozkurt’tan

    Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Dünya Görme Günü’nde ücretsiz yapılan tarama sonucu göz kusuru tespit edilen çocuklara gözlüklerini teslim etti.

  • Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından uluslararası optik cam markası Essilor ve Birinci Göz Hastanesi ile birlikte Dünya Görme Günü etkinliği çerçevesinde çocuklara ücretsiz göz muayenesi yapıldı. Muayenede göz kusuru tespit edilen 60 çocuğa firmanın temin ettiği gözlükler Esenyurt Belediye Başkanı Kem​al Deniz Bozkurt tarafından Esenyurt Belediyesi’nde teslim edildi. Çocuklara ailelere de eşlik ederken buluşmaya Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Halis Şimşek de katıldı.

    ÇOCUKLAR UMUDUMUZDUR”

    Aileleriyle birlikte gelen çocuklarla yakından ilgilenen ve hatırlarını soran Başkan Kemal Deniz Bozkurt işbirliği içinde oldukları sponsorlara teşekkür etti. Başkan Bozkurt yaptığı konuşmada “Hep beraber dünyayı güzelleştirelim. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olmalıyız. Bu bizim genlerimizde ve geleneklerimizde var. Çocuklar umudumuzdur. Esenyurt ile ilgili birçok projelerimiz var. Esenyurt’un sorunlarını hep birlikte çözeceğiz” diye konuştu. Yapılan konuşmanın ardından Başkan Bozkurt, Birinci Göz Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Faik Oruçoğlu’na plaket verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir