• Modacı Cafer Andıç Türk kumaşını dünyaya tanıtmaya devam ediyor

  • Ünlülerin moda kumaşçısı Cafer Andıç geçtiğimiz yıl üçüncüsü düzenlenen Azerbaycan-Türkiye Kardeşlik Ödülleri töreninde aldığı ödülün ardından bu yıl 14 Ağustos tarihinde düzenlenen “Altın Zirve Ödülleri” gecesinde de yılın en iyi modacılarının kumaşçısını ödülünü kazanmıştı.

    Başarılı modacı Cafer Andıç geçtiğimiz hafta yapılan 9. Fashion TV Moda Ödülleri’nde bir çok ünlü isimle birlikte ödüle layık görülerek büyük bir başarıya imza atmayı başardı.
    Basına kısa bir açıklama yapan Cafer Andıç “Hala bir çok ünlü isme kumaş ve tasarım konusunda destek veriyorum. Başta Fransa ve İtalya olmak üzere Rusya, Dubai, Kuveyt, Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan ve Hırvatistan gibi ülkelerin ünlü isimlerine ve modacılarına kumaş desteği veriyorum. Bu sayede ülkemin ekonomisine katkıda bulunduğum gibi aynı zamanda bu konuda ülkemi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşıyorum.” dedi.

    En büyük hedefinin ilerleyen zamanlarda Türkiye’de üretilen tüm kumaşların dünya piyasasında hak ettiği yere gelmesini sağlamak olduğunu ifade eden Cafer Andıç kendisini bu ödüllere layık görülmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir