• Modem Wifi Şifresini Kırmak Mobil Cihazlarda Daha Kolay!.

  • Modemlerin şifresini kırmak için kullanılan programlarda son zamanlarda performans düşüklüğü olması nedeniyle daha çok kullanılan cihazlara yönlendirme daha fazla oldu. Mobil wifi şifre kırma oldukça fazla kullanılan yöntemler arasında olmasının yanında büyük oranda kırma gücü sayesinde tercih edilmeye başladı. Android işletim sistemlerinde çalışan mobil wifi kırıcı uygulamalar google markette fazlasıyla çoğalmaya başladı.

    En İyi Wifi Kırma Programı Olarak Akıllara Kazınmıştı!.

    wifi kırıcıWifi modemlerdeki wps açıklarını kullanarak bir zamanlar %60 modem şifresini kırma oranı ile en iyiler arasına girmiş olan Dumpper son zamanlarda güncellemelerdeki aksaklıklar ve gecikmeler nedeniyle yok oluşun eşiğine geldi. Bu durum birazda mobil cihazlar içinde androdumpper isimli uygulamanın çıkmanında etkisi olduğunu düşünüyoruz. Dumpper, hâlâ bir çok modemde aktif olarak çalışıyor ve windows tabanlı olarak modemleri kırmaya devam ediyor.

    Teknoloji ve yazılımla ilgili bir çok bilginin bulunduğu yeni platformda daha fazlasını bulma imkanını sağlıyoruz. Yer6 projesinin merkezi haline gelcek olan ve diğer ortak oluşumlarının kaynaklarını kullanarak artık zirveye çıkacak olan Aktüel, en başta aktüel ürünler ile birlikte teknoloji ürünlerinide eklemeye devam edecek. Yapılan bir çok çalışma ve makale ile en iyiler arasında yer alması için tasarım ve arama motoru yenilikleri ile mükemmelize edilerek çalışıyor. Aktüel, sizin ve daha bir çok kişinin ihtiyaçlarına cevap vermek için geliyor!.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir