• MUHTARLAR ANTALYA’DA

    Mahalle muhtarlarının talep ve önerilerini yakından takip eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile birlikte Antalya Gezisi’ne gitti.

  • İstanbul’un 39 mahallesi ile en büyük yüzölçümüne sahip ilçe belediyesi olan Çatalca Belediyesi, muhtarlar için Antalya’ya kültür gezisi düzenledi. Muhtarların, yerel ve doğrudan demokrasinin ilk basamağı olduğunu ve belediye hizmetlerinin halka duyurulması yanı sıra halkın isteklerinin belediyeye iletilmesi noktasında da çok önemli bir görev üstlendiğini her fırsatta dile getiren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Başkan Yardımcıları Ufuk Akın ve Ayhan Tutun ile birlikte kültür gezisinde muhtarlara eşlik etti.

    Başkan Cem Kara’ya teşekkür ettiler

    Gezide, Antalya’nın tarihi ve turistlik yerlerini gezen ve aynı zamanda tatil yapma fırsatı da bulan muhtarlar Aspendos Antik Tiyatro, Manavgat ve Düden Şelalesi’ni de hep birlikte gezerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.  Başkan Kara’nın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini kaydeden Çatalcalı muhtarlar kendilerine bu fırsatı veren Başkan Cem Kara’ya teşekkürlerini sundular.

    whatsapp-image-2017-09-30-at-15-29-11

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir