• Murat Ongun: Göreviniz troll’lük değil, halka hizmet etmek

    İBB sözcüsü Murat Ongun, "Ama siz bir belediye çalışanısınız İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde çalışıyorsunuz. Göreviniz troll'lük değil, halka hizmet etmek." ifadelerini kullandı.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Halk TV’de Özlem Gürses’in 20. Saat programına konuk oldu.

    Murat Ongun, “Göreviniz troll’lük değil, halka hizmet etmek. O troll’lük yapanlar, ömrünü trollüğe adayanlar, işe gelmeyip Twitter’daa sağa sola sataşanlar gitti. Onlar şimdi dışarıdan devam ediyor, bakıyorum, izliyorum onları.” ifadelerini kullandı.

    Murat Ongun’un açıklaması şöyle oldu:

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde ve bazı iştiraklerinde çok sayıda böyle insan vardı biz gelmeden önce. Biz bir kurallar silsilesi yayınladık. Çalışanlarımız buna uymak mecburiyetinde.

    Ama siz bir belediye çalışanısınız İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışıyorsunuz. Göreviniz troll’lük değil, halka hizmet etmek. O troll’lük yapanlar, ömrünü trollüğe adayanlar, işe gelmeyip Twitter’daa sağa sola sataşanlar gitti. Onlar şimdi dışarıdan devam ediyor, bakıyorum, izliyorum onları.

    Ama bizim içimizde böyle insanlar olduğunu düşünmek istemem. İBB 85 bin personeli olan iştirakleriyle beraber devasa bir kurum. İçinde birkaç arkadaş hatalı bir şeyler yapar mı? Bilemem, yapabilir ama yaparsa da herkesin uymak zorunda olduu sosyal medya kuralı talimatı var. Ona göre mutlaka bir değerlendirme yapılır haklarında. Olumlu bakılmaz.

    İnsanlara çılgınca saldırsan hiçbir ayarı olmayan insanlar bazı himayeler altında (biliyoruz onları da) nereye kadar? Elbet sonu var.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir