• KERİMOĞLU’NA TEŞEKKÜR

    Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi ile Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Engelliler Merkezi  Omurga Atölyesi’nde stajlarını tamamlayan öğrenciler; başta Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu olmak üzere Bakırköy Belediyesi çalışanlarına bu imkanı kendilerine verdikleri için teşekkür ettiler.

  • Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Omurga Atölyesinde staj yapan öğrenciler; meslek hayatlarıyla ilgili yararlı bilgiler edinmenin yanı sıra pratik yapma imkanını da fazlasıyla bulduklarını ifade ettiler.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “ Gerek Bakırköylüye gerekse Bakırköy dışından da gelen hastalarımıza uzman doktor, fizyoterapistler ve fizik tedavi ve rehabilitasyon teknikerleri gözetiminde ücretsiz hizmet veren fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezimiz ile engelliler merkezimiz;   hastalarımıza şifa olurken öğrencilerimize staj imkanı vermesi bizi çok mutlu ediyor. Verilen hizmet açısından Türkiye’de konusunda uzman hocalarımızda beğenisini kazanan merkezlerimizde;  stajlarını tamamlayan öğrencilerin  burada edindikleri pratik ve bilgilerden dolayı duydukları memnuniyet bizim için önemli. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir