• ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK

    Büyükçekmece Belediyesi ve Aydın Üniversitesi işbirliği ile Büyükçekmece Kordonboyu’nda üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor.

  • Eğitime verdiği katkılar ve Türk milli eğitimine kazandırdığı 30’a yakın okulla tanınan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, üniversite adaylarını da unutmadı. Büyükçekmece Belediyesi, Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) girerek baraj puanlarını aşan ve tercih sürecine giren adaylar için kurulan destek masasında uzman eğitim koordinatörleri öğrencilere yardımcı oluyor. Öğrencilerden yoğun bir talep gören danışmanlık hizmeti 26 Temmuz tarihine kadar açık.

    “Çocuklarımıza en sağlıklı bilgileri sunuyoruz”

    Destek masasına yoğun bir talep olduğunu dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Rehber öğretmenlerimiz, her bir öğrenciyle birebir görüşüyorlar. Öğrencilerimiz düşündükleri bölümleri söylüyorlar ve puanlarını da tercih robotunda görülüyor. Kazanabileceği bölümleri, kazanmasının zor olduğu bölümleri burada görülüyor. Öğrenciler tercihlerini buradan çıkacak sonuca göre yapabiliyorlar. Bu sayede öğrencilerimize en sağlıklı tercih yapabilmeleri için bilgiler sunuyoruz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir