• OKULLARDA SPOR ŞENLİKLERİ BAŞLADI

    Küçükçekmece’deki okullar, Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle 2016-2017 eğitim -öğretim yılının yorgunluğunu atmak için öğrencilere yönelik düzenlenen ‘Spor Şenliklerine’ ev sahipliği yapıyor.  

  • Öğrencilerin eğitimin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif alanda da gelişmelerini sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar ilk olarak Küçükçekmece Anadolu Lisesi okul bahçesinde gerçekleştirildi. Okul bahçesinde organize edilen Spor Şenlikleri’nde canlı langırt şişme oyun parkı, penaltı atış şişme oyun parkı, ayak bilardosu, survivor parkuru, masa tenisi ve langırt gibi eğlence aletleriyle öğrenciler keyifli vakit geçiriyor.

    “EĞLENME VE DİNLENME FIRSATI VERMEK İSTEDİK”

    Tüm öğrencilerin zorlu bir eğitim-öğretim yılını geride bırakmak için gün saydıklarına dikkat çeken Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Bu yorucu sürecin sonunda öğrencilerimize eğlenme ve dinleme fırsatı vermek adına Spor Şenlikleri düzenledik. Moral ve motivasyonlarını yükseltmeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin yılsonu yorgunluklarını atmaları için verimli bir program olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir