• OKULLARDA TATİL FIRSATA DÖNÜŞTÜ

    Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde bakım ve onarıma ihtiyaç duyan okulların tüm eksikliklerini giderdi.

  • Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatları çerçevesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, onarım, boya, bakım ve tamirata ihtiyaç duyan okulları yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirdi.

    Tatil fırsata dönüştürüldü!

    Öğrencilerin daha modern koşullarda eğitim görebilmeleri için yaz tatilini fırsata çeviren belediye ekipleri, ilçe genelinde bulunan okulların eksiklerini tespit ederek ihtiyaca göre, okulların bahçelerinin yenilenmesi ve düzenlenmesi çalışmalarını, çocuk oyun parkları ve yeşil alan çalışmalarını, okulların iç ve dış cephe bakım ve boya işlerini, tuvaletlerin tadilatlarını, sınıfların bakım ve onarımını gerçekleştirdi.

    “Eğitim yolunda harcayacağız”

    Yıl boyunca Büyükçekmece genelindeki okulları ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Okul idarecileriyle toplantılar yapıp okulların eksikliklerini ve ihtiyaçlarını belirlemiştik. Yaz tatilinin başlamasıyla okullarda gerekli çalışmaları başlattık ve son aşamaya geldik. Eğitim konusunda kendimi her zaman sorumlu hissettim ve okulların eksiklerinin tamamlanması ve çağa uygun hale getirilebilmesi için mücadele ettim. Her zaman olduğu gibi en büyük katkımızı, emeğimizi eğitim yolunda harcamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

    2017 – 2018 eğitim ve öğretim yılı için yenilenen bazı okullar şunlar:

    Ömer Gültekin Yavuz Sultan Selim İlkokulu’nun tuvaletlerinin yenilenmesi ve iç – dış cephe boyama işi, Halime Bulduk İlkokulu tuvaletlerin yenilenmesi, Erdem Beyazıt İlkokulu okul giriş kapısının yenilenmesi, Dr. Sadık Ahmet İlkokulu Anaokulu ve tuvalet tadilatı, Pınartepe İlkokulu okul giriş kapısının yenilenmesi, Mimarsinan İlkokulu iç cephe boyama işi, Cevdet Zebure Kotan İlkokulu merdiven imalatı, Büyükçekmece Atatürk Anadolu Lisesi iç cephe boya işi, Aşiret Dalcı İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu iç cephe boyası, Yalçın Çiftçioğlu İlkokulu okul bahçesinin düzenlenmesi ve iç cephe boya işi, Kumburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iç cephe boya işi, Şehit Batuhan Ergin Anadolu Lisesi, Boya, badana bakım ve onarım işleri, 19 Mayıs İlkokulu boya ve badana işleri.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir