• ÖZCAN IŞIKLAR EL ÖPTÜ, HARÇLIK VERDİ

    Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her bayram olduğu gibi bu bayram da ilçe genelindeki mahalleleri, esnafları ve dernekleri dolaşarak hemşerileriyle bayramlaştı.

  • Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, her bayram olduğu gibi bu bayram da ekip arkadaşlarıyla birlikte ilçe genelinde birçok ziyaret gerçekleştirerek halkla kucaklaştı. Silivri merkezde ve ilçe genelindeki tüm mahallelerde esnaf, dernek ve kahvehaneleri gezerek, çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayan Başkan Işıklar’a; CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları, Silivri Belediye Meclis Üyeleri ile Belediye Başkan Yardımcıları eşlik etti.

    IŞIKLAR BİNLERCE KİŞİYLE BAYRAMLAŞTI

    Bayramın ilk günü Fatih Mahallesi Havuzlu Meydanda mahalle sakinleriyle bayramlaşarak güne başlayan Başkan Işıklar, Selimpaşa, Ortaköy, Kavaklı, Gazitepe, Akören, Bekirli ve Kurfallı Mahallelerini ziyaret etti. İkinci gün Silivri Kastamonu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Silivri Sarıkamışlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Silivri Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Silivri Öz Zonguldaklılar Derneği, Silivri Samsunlular Sosyal ve Yardımlaşma Derneği ile Silivri Tokatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Işıklar ve ekip arkadaşları, Semizkumlar Mahallesi sakinleriyle Özgür Kent Sahil Sitesi’nde buluşarak bayramlaştı. Bayramın üçüncü gününde Bayburt Çerçi Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği ile ziyaretlerine başlayan Başkan Işıklar, Büyükçavuşlu, Değirmenköy, Gümüşyaka, Çanta, Çeltik, Yolçatı, Seymen, Fener ve Alipaşa Mahallelerini; bayramın son gününde ise; Beyciler, Çayırdere, Sayalar, Danamandıra, Büyüksinekli, Küçüksinekli, Büyükkılıçlı ve Küçükkılıçlı Mahallelerini ziyaret etti.

    Bayramın ikinci günü Öğretmenler Evi’nde düzenlenen protokol bayramlaşmasına ve Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü’nün ilçe binasında düzenlemiş olduğu bayramlaşma programına da katılan Başkan Işıklar, hemşerileriyle bayramlaştı. Büyüklerin ellerinden öperek, küçüklere de harçlık vererek bayramlarını kutlayan Işıklar, mahallelerde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı. Hemşerilerinden belediye hizmetlerine ilişkin gelen görüş ve önerileri de dinleyen Işıklar, önümüzdeki haftalarda belediye ile ilgili çalışmalar ve imar affı süreci ile ilgili teknik konular hakkında görüşmek üzere mahallelerde bilgilendirme toplantıları başlatacağını dile getirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir