• ÖZEL ÇOCUKLARA TRAFİK PARKI’NDA

    Küçükçekmece Belediyesi’nin Atakent’te hizmete açtığı Türkiye’nin ilk engelli parkuruna sahip Trafik Eğitim Parkı, Avcılar Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi öğrencilerini ağırladı. 

  • TEORİK VE UYGULAMALI EĞİTİM ALDILAR

    20 kişilik engelli öğrenci grubu, Trafik Eğitim Parkı’nda alanında uzman eğitmenlerden ders alarak trafik kurallarını öğrendi. Hem eğlenen hem de öğrenen öğrenciler, parkta önce eğitim sınıfında teorik eğitim aldı. Ardından öğrenciler, parkurda araçlara binerek, uygulamalı eğitim yapma şansı da buldu. Parkur eğitimi, üst geçit eğitimi, trafik ışıkları ve yaya geçiti eğitiminin ardından katılım sertifikaları öğrencilere takdim edildi.

    TRAFİK EĞİTİM PARKI’NDA ERKEN YAŞTA EĞİTİM

    Engelli parkuru da bulunan ve bu özelliğiyle Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan parkın içerisinde anaokulu, engelli sınıfı, eğitim sınıfı, ilk yardım dersleri için hastane, trafik marketi, labirent parkuru ve eğitim araçları bulunuyor. Öğrenciler trafik kurallarını kendileri için oluşturulan özel parkurlarda tecrübe ederek erken yaşta öğrenme fırsatı buluyor. Ayrıca parkın içerisinde bulunan amfi tiyatro, koşu parkuru, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve fitness gibi eğitim alanları, öğrencilerin spor yaparak sağlıklı yaşamasına da katkı sağlıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir