• Proje onaylandı… Tarihi değişim Kaynarca’da başlıyor

    Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker'in uğraşları sonucu Avrupa Birliği fonlarından hibe olarak alının kaynak 260 yıllık Tarihi Taş Değirmen ve 1.110 yıllık tarihi Kilise bahçe düzenlemesi ile Kaynarcayı marka şehri haline getirecek. 

  • Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’in uğraşları sonucu Avrupa Birliği fonlarından hibe olarak alının kaynak 260 yıllık Tarihi Taş Değirmen ve 1.110 yıllık tarihi Kilise bahçe düzenlemesi ile Kaynarcayı marka şehri haline getirecek.
    Yaptığı başarılı projelerle Kırklareli Kaynarca Beldesi’ni ön plana çıkaran Belediye Başkanı Serdar Türker Kaynarca’yı marka şehri yapıyor.
    Türker yaptığı açıklamada: İş ve proje üretmeye devam ediyoruz. Avrupa Birliği fonlarından hibe olarak Kaynarcamıza kazandırdığımız proje ile 260 yıllık Tarihi Taş Değirmen ve 1.110 yıllık tarihi Kilise bahçe düzenlemesi ile marka şehir Kaynarcamız farklı bir değer kazanacak. Projemiz için emek ve katkı veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Projemiz başladı. Kaynarcamıza ve Halkımıza hayırlı olsun’ ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir