• RAMAZAN AYI TİYATRO İLE ŞENLENİYOR

    Büyükçekmece Belediyesi, Büyükçekmecelilerin tiyatroyla bütünleşmeleri, huzur ve bereket ayı olan Ramazan’da keyifli dakikalar geçirmeleri için tiyatroyu mahallelere taşıdı.

  • Büyükçekmece Belediyesi, Ramazan Ayı süresince her akşam farklı mahallede gerçekleştirdiği iftar programı sonrasında ücretsiz tiyatro oyunları sergiliyor. Büyükçekmece Belediyesi’nin kültürel etkinlikler kapsamında gerçekleştirdiği mahalle tiyatroları her yaştaki izleyiciyi eğlendirirken aynı zamanda düşündürüyor da. Tiyatro oyununun yanı sıra geleneksel Karagöz-Hacivat gösterisi, danslı-müzikli ortaoyunu ile Ramazan, Büyükçekmece’de daha bir coşkulu geçiyor.

    Akgün: Tiyatroyu halkımızın ayağına getiriyoruz.

    “Büyükçekmeceliler Sokak iftarlarımızda oruçlarını açtıktan sonra çoluk çocuk hep beraber tiyatro izlemenin keyfini yaşıyor” diyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, şöyle devam etti: “Tiyatro izlemeye gidemeyen yurttaşlarımız için sokak tiyatroları kuruyoruz, geleneksel ve modern tiyatroyu halkımızın ayağına getiriyoruz. Amacımız, Büyükçekmeceli vatandaşlarımızın Ramazan ayını birlik, beraberlik ve komşuluk duyguları içerisinde geçirmeleridir.”

    Büyükçekmece Belediyesi Ramazan ayı tiyatro programı şöyle:

    1 Haziran (Perşembe) Mimarsinan Mahallesi – Sahil

    3 Haziran (Cumartesi) Çakmaklı Mahallesi – Gölşehir Evleri

    6 Haziran (Salı) Tepecik – Meydan

    7 Haziran (Cuma) Güzelce Mahallesi – Park

    10 Haziran (Cumartesi)  Hilal 86 – Emre Sk. / Merve Sk.

    13 Haziran (Salı) Celaliye Mahallesi – Meydan

    14 Haziran (Çarşamba) Kamiloba Mahallesi – Meydan

    15 Haziran (Perşembe)  Kumburgaz Mahallesi – Gökay Cad.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir