• SAMSUNLULAR KARARINI AÇIKLADI

    İstanbul Esenyurt ve Çevre İlçeleri Samsunlu Sanayici Girişimci ve İş Adamları Derneği (İSGİYAD) Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile kahvaltı programında bir araya geldi.

  • Güzelyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Samsunlu girişimciler ve iş adamları kahvaltı programına katılım yoğun oldu. Başta Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu olmak üzere, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Sarıca Aytan, İSGİYAD Başkanı Fikret Bıyık, İSGİYAD Genel Başkan Vekili Abdullah Alkan, işadamları, bürokratlar ve çok sayıda Samsum’lu katılım gösterdi.

    Canla başla çalışacak ve nesillerimize güçlü bir gelecek bırakacağız

    Programda açılış konuşmasını yaparak “ bizleri bu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diyen İSGİYAD Başkanı Fikret Bıyık, “ Bizler inşallah bu tür organizasyonlarımızla işadamlarımızı tespit edeceğiz ve birlik beraberlik içerisinde güçlü bir Türkiye’nin temelini atacağız. Canla başla çalışacak ve nesillerimize güçlü bir gelecek bırakacağız ”dedi.

    Bu referandumun ülkemiz için hayırları vesile olmasını diliyor

    Türkiye 16 Nisan’da inşallah tüm hedeflerine ulaşacaktır diyen İSGİYAD Genel Başkan Vekili Abdullah Alkan, “ Türkiye referandumdan sonra Allah’ın izniyle tüm hedeflerine çok rahat ulaşacak ve daha çok daha çabuk gelişecektir. Bizler Samsunlular olarak her zaman devletimizin ve ülkemizin yanında olacağız. Bu referandumun ülkemiz için hayırları vesile olmasını diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

    “Artık bu millet dirildi ve Allah’ın izniyle 16 Nisan’da bu oyunu bozacağız”

    Bizleri hep başımızı ezmeye kalktılar diyerek sözlerine başlayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ Değerli Samsunlu hemşerilerim bizleri hep darbelerle, 17-25 Şubat olayları, gezi olayları, mit krizi ve son olarak 15 Temmuz’da başımızı ezmeye ve ülkemizi bölmeye kalktılar. Biz ne zaman ayağa kalksak, ne zaman dirilsek bu Haç’lı zihniyet hep karşımızda durdular. Ama artık bu millet dirildi ve Allah’ın izniyle 16 Nisan’da bu oyunu bozacağız. 15 Temmuz ruhu bu ülkeyi 2023 ve 2053 hedeflerine taşımaya karar verdiğini gösteriyor. Fatih Sultan Mehmet ruhuyla, Osman Gazi ruhuyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ruhuyla ve Recep Tayyip Erdoğan ruhuyla dim dik artık karşılarındayız” dedi.

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir