• SANATÇI EN BÜYÜK SAVAŞÇIDIR

    Dünyanın en uzun resim sergisiyle Guinness Rekorlar Kitabı’na giren resim eğitmeni Mine Barbaros’un minik öğrencileri birbirinden renkli, yaratıcı ve özgün çalışmalarıyla sanatseverlerin ilgi odağı oldu.

  • Alamara Sanat Evi Mine Barbaros ve Öğrencilerinin ortaya çıkarttığı “Çocukların Sihirli Kalemi Sergisi” açılışını gerçekleştiren Büyükçekmece Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Şahin, “Çocuklar her zaman her yerin en önemli kurbanları maalesef. Sanatın öncüleri de sizlersiniz, savaşın en önemli mağdurları da sizlersiniz. Sanatçıyla savaşçıyı bir araya getirdik bugün. Sizler savaşınızı sanatınızı büyütmek için veriyorsunuz.  Sanatçı en büyük savaşçıdır” dedi.

    Dünyanın en uzun resim sergisiyle Guinness Rekorlar Kitabı’na giren resim eğitmeni Mine Barbaros’un minik öğrencileri birbirinden renkli, yaratıcı ve özgün çalışmalarıyla sanatseverlerin ilgi odağı oldu.

    “Kaleminiz geleceğiniz, kılıcınız aksesuarınız olsun”

    Minik yetenekleri tek tek tebrik ederek teşekkür belgelerini takdim eden Büyükçekmece Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Şahin şu şekilde konuştu: “Alkışlamaktan en fazla mutlu olduğum bir anı yaşıyorum. Mine hanım size çok teşekkür ediyoruz. Büyükçekmece’nin sanat hayatına sizin çok önemli katkılarınız var. Aramızda bulunan misafirlerimiz Bizim Büyükçekmece Gaziler Derneği ve Büyükçekmecemizin misafiri olarak Azerbaycan’dan geldiler. Birçoğu Azerbaycan Genel Kurmayı’nda üst düzey rütbeli olan personel. Bizim dost, kardeş ülkemizin bizimle beraber Kurtuluş Savaşı’ndan daha önceki savaşlarımızda da beraber omuz omuza Atatürk’ün Cumhuriyeti’ni kurması için beraber olduğumuz iki ayrı devlet tek milletin evlatları. Bu dostlarımız da savaşlarını ülkemizi korumak ve büyütmek için veriyorlar. Aynı hedef için yarışıyoruz ama savaşsız bir dünya istiyoruz. Gazilerin ve şehitlerin olmadığı, çocukların üzülmediği, bugün Afrin’in konuşulmadığı, Kurtuluş Savaşı kahramanlıklarımızla övünmediğimiz, gazilerimizin ve şehitlerimizin çocuklarının üzülmediği bir dünya istiyoruz. Kaleminiz geleceğiniz, kılıcınız aksesuarınız olsun.”

    Küçük sanatçıların ortaya çıkarttığı büyük eserler Büyükçekmece Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Büyükçekmecelilerle buluşmaya devam ediyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir