• Sarıgül’ün ‘A Takımı’ belli oldu

    Türkiye Değişim Partisi'nde parti meclisi, disiplin kurulu, kadın ve gençlik kolları ile MYK seçimi yapıldı. Genel Başkan Mustafa Sarıgül, "Süratli bir şekilde ilçe başkanlarımız göreve başlıyorlar, üye kayıt kampanyalarımız yoğun olarak devam edecek, bundan sonra ben de gece gündüz illerde ve ilçelerde olacağım" dedi.

  • Türkiye Değişim Partisi Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen kurucular kurulu toplantısında, partinin genel sekreteri ile saymanı, genel başkan yardımcıları, kadın kolları ile gençlik kolları başkanları seçildi.

    Parti Genel Sekreteri eski CHP milletvekili Hasan Aydın, Genel Sayman Anavatan Partisi kurucusu Özkan Ercan, Genel Başkan Yardımcıları eski CHP milletvekili Uğur Aköz, İrfan Karakaş, Gamze Büyük, Sabri Erbakan, Bayram Özata, Aziz Murat Hatipağaoğlu, Oğuz Fidan, Şaban Gürbüz, Soner Gökçe, Mehmet Ali Oğuş, Monik İpekel, Genel Sekreter Yardımcısı Şaban Ulutaş, Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, Gençlik Kolları Genel Başkanı Onurcan Yazıcı oldu.

    ‘Türkiye Değişim Partisi sağ el ile sol eli birleştiriyor’

    Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Genel Başkan Mustafa Sarıgül, bugün itibarıyla kurulların Ankara’daki ‘İktidara Hazırlık Merkezi’nde göreve başladığını söyledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir