• SEVGİ İLE BÜYÜYECEKLER

    Avcılar Belediyesi, 21-26 Mart Orman Haftası nedeniyle Tahtakale Mahallesi Ispartakule Bulvarı sonunda Fidan Dikim Etkinliği gerçekleştirdi. 

  • Tahtakale Mahallesi Ispartakule Bulvarı sonunda gerçekleşen etkinliğe çok sayıda Avcılarlı vatandaş katıldı. Avcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün düzenlediği etkinlikte fıstık çamı ve leylendi fidanları dikildi. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin de katıldığı etkinliğe Muhtarlar, Avcılar Belediyesi Kent Enstitüsü Çocuk Kulüpleri öğrencileri ve çok sayıda Avcılarlı vatandaş katıldı.

    Çocuk Kulübü öğrencileri elleri ile fidan dikmenin mutluluğunu yaşarken, çocuklarla beraber fidan diken Başkanı Dr. Toprak; “Doğanın akciğerleri olan ormanlarımız, geleceğe bırakılacak en önemli mirastır. Bugün geleceğimizin aydınlık yüzlü çocukları ile beraber fidan dikmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Avcılar çocukları Çocuk Kulüplerimizde cinsiyet eşitliği temellerinde eğitim alırken, doğayı ve canlıları da sevmeyi öğreniyorlar, bilimin ışığında eğitim alıyorlar. Bu fidanlarımızı da çocuklarımız gibi sevgi ile büyüteceğiz. Eminim çocuklarımız da gelecekte, ağaca dönüşecek bu fidanlarımıza bizden öğrendikleri gibi sevgi ile bakacaklar” dedi.

    4

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir