• ŞEVVAL SAM TÜRKÜSÜNÜ ŞEHİT BEDİRHAN BEBEK İÇİN SÖYLEDİ

    19.  Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde Şevval Sam Büyükçekmeceli hayranlarıyla buluştu. Binlerce seveni ile buluşan Şevval Sam, geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK tarafından kurulan hain pusuda şehit olan Nurcan Anne ve 11 aylık Bedirhan Bebek için Memik Oğlan türküsünü seslendirdi. 

  • 19. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde Şevval Sam Büyükçekmeceli hayranlarıyla buluştu. Binlerce seveni ile buluşan Şevval Sam karşılaştığı ilgi karşısında göz yaşlarını tutamadı. Büyükçekmeceliler zaman zaman sanatçının sevilen şarkılarına eşlik ettiler. Duygusal anların yaşandığı konserde Şevval Sam,  geçtiğimiz günlerde hain pusuda şehit olan Nurcan Anne ve 11 aylık Bedirhan bebek için Memik Oğlan türküsünü söyledi.

    “Çocuklara uzanan eller kırılsın”

    Şevval Sam; “Her türlü terörü, her türlü ayrımcılığı, her türlü art niyeti, her türlü birlikteliğe zarar veren insanı bütün kalbimle kınıyorum” diyerek terörü kınadı.

    Şevval Sam’ı duyarlılığından ötürü kutlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Öncelikle size teşekkür ediyorum insan olanın kalbine hitap ettiniz. Bütün terörü lanetliyoruz. Hani bir söz var ya kıymayın çocuklara diye. Çocuklara uzanan eller kırılsın. Çocukları hunharca katleden kim varsa, ne varsa hepsini lanetliyoruz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir