• SEZONUN İLK SAHNESİNİ FIRAT TANIŞ AÇTI

    Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (BAKSM), kültür sanat sezonunu açtı. Sezonun ilk oyununda Semih Çelenk’in yazıp yönettiği, Fırat Tanış’ın sahneye taşıdığı “Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım” Beylikdüzü’nde sahnelendi.

  • Ünlü oyuncu Fırat Tanış “Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım” isimli tek kişilik müzikli gösterisiyle Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahne aldı. Bir çağdaş zaman abdalı rolüyle seyircilerin karşısına çıkan Fırat Tanış, oyunculuğuyla sözü, şiiri, müziği harmanlayarak seyircilere büyülü bir gece yaşattı. Tek kişilik gösterisiyle dostluk ve kardeşlik mesajı veren oyuncuya, sanatseverler, oyun sonunda alkışlarla teşekkür etti.

    80 Dakikalık Büyülü Bir Yolculuk

    Beylikdüzü Belediyesi’nin Ekim ayı sanat etkinlikleri kapsamında “Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım” isimli tek kişilik müzikli gösteri Beylikdüzü’nde sanatseverlerle buluştu. Oyuncu Fırat Tanış, Yunus Emre’den Pir Sultan Abdal’a ve Aşık Veysel’e uzanan Anadolu erenlerinin sözlerine ve deyişlerine yer verilen oyunda, okuduğu şiirlerle anlattığı rivayetlerle seslendirdiği türkülerle izleyicilerin ruhuna ve kalbine dokundu. Sevgiyi, dostluğu, paylaşmayı, kardeşliği öğütleyen sıcacık bir gösteriyle izleyicilerin karşısına çıkan Fırat Tanış’a sahnede; Cem Erdost İleri, Mehmet Taylan Ünal, Mesut Ulusan ve Sitar Sertaç Şanlı, enstrümanlarıyla eşlik etti. Fırat Tanış’ın sesi ve sözüyle, 80 dakika boyunca büyülü bir yolculuğa çıkan seyirciler, oyunun sonunda ünlü oyuncu Fırat Tanış’ı ve orkestradaki sanatçıları alkış yağmuruna tuttu.

     

     

     

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir