• TAKSİM DEĞİL BEYLİKDÜZÜ

    Sanatla  yoğrulan nesiller yetiştiren ve tüm ilçe halkını sık sık çeşitli sanat dallarıyla buluşturan Beylikdüzü Belediyesi, bu kez de “Caz”ı sanatseverlerle bir araya getirdi. Beylikdüzü Belediye binası önünde start alan Beylikdüzü Caz Günleri, Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri konseri ile başladı. “Caz”ın en iyilerini ağırlayacak olan etkinlikler 2 Ekim tarihine kadar devam edecek. 

  • Beylikdüzü Caz Günleri, Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri’nin muhteşem performansıyla başladı. Caz müzik severler Beylikdüzü Belediye binası önünde yapılan konsere yoğun katılım gösterdi. Sanat Deliorman’ın solistliğinde yapılan konserde piyanoda Kaan Bıyıkoğlu, kontrbasta Enver Muhammedi ve bateride Berkan Tilaver yaptığı müzikle herkesi etkisi altına aldı. Caz müziğin en güzel eserlerinden That’s all right, Caravan, Imitation gibi birçok parçayı seslendiren Deliorman, sempatik tavırlarıyla keyifli bir gece yaşattı.

    “Doya Doya Caz Yaptık”

    sanat-deliorman-ve-caz-biraderleri-3Performanslarının sonunda sanatçılara çiçek ve plaket takdiminde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu gece ‘Caz’ yapma diyenlerin anladığı dilde değil ama anlamadığı dilde doya doya “Caz” yaptık. Sizlerle bir arada bu anı paylaşmaktan büyük keyif aldık. Sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuşarak hızla gelişen Beylikdüzü’nde sanatın her halini her zaman yaşatmaya devam edeceklerinin mesajını verdi.

    Caz Günleri Dolu Dolu Devam Edecek 

    Sanat Deliorman ve Caz Biraderleri’nin açılışını yaptığı Beylikdüzü Caz Günleri yine belediye binası önünde 29 Eylül’de dansa yönelik Dixieland Revival tarzında caz yapan grup “Swing Mama” ile devam edecek. 30 Eylül’de akıcı ve duru bir sesi olan Sanatçı “Jülide Özçelik”, 1 Ekim’de kemençeyi Caz’la buluşturan Kemenjazz ve 2 Ekim Pazar akşamı ise 13 kişilik bir topluluktan oluşan Emin Fındıkoğlu +12 ise Yaşam Vadisi 1.Etabı içerisindeki Yaşam Cafe’de performans sergileyecek. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir