• Talihsiz köpek Güçlü’nün talihi döndü!

    Sahibi tarafından aracın arkasına zincirle bağlanarak sürüklenen sevimli köpek “Güçlü” hayvansever bir vatandaş tarafından sahiplenildi.

  • Geçtiğimiz günlerde arabanın arkasına zincirle bağlanmış bir köpeğin dakikalarca yerlerde sürüklendiğini gören vatandaşlar aracı durdurarak polise haber vermişlerdi.

    Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi altına alınan talihsiz köpek patilerinden ve göğsünden yaralanmıştı. Büyükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Veterinerlik Şefliği tarafından tedavisi yapılan sevimli köpeğe “Güçlü” adı verilmişti.

    “Bu son olsun”

    Önceki gün Büyükçekmece Belediyesi’ne müracaat eden bir hayvansever, sevimli köpeği sahiplenmek istedi. Yapılan incelemenin ardından adının açıklanmasını istemeyen vatandaşın durumu uygun görülerek, Güçlü sahiplendirildi.

    Konuya ilişkin bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sevimli köpeği sahiplenen vatandaşa gösterdiği duyarlılıktan ötürü teşekkür ederek; “Umarım bir daha hayvanlara eziyet haberlerine şahit olmayız. Bu son olsun.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir