• TEK YÜREK, TEK YUMRUK OLMALIYIZ

    Esenyurt Belediyesi Eylül ayı ilk meclisini pazartesi günü yapılan birinci oturumla gerçekleştirdi. Toplamda 26 gündem maddesinin görüşüldüğü Eylül ayı birincimeclis toplantısını Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yönetti.

  •  

     

    Açılış ve yoklama ardından Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Ramazan ayı sonrasında 15 Temmuzgünü darbe girişimiyle karşı karşıya kaldık. Ama halkım çok şükür sokağa dökülerek bu girişimi engelledi. Darbeler normalde halkın %5’ininsokağa çıkmasıyla başarısız olur ama Türkiye’de %21’i aşan bir oranın sokağa çıkmasıyla bir tarih daha yazmış olduk. Ben bu olayda birlik beraberlik içinde olan Siyasi Parti Temsilcilerime, İl Derneklerime, Camii ve Cem evlerine, canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu demokrasi ve özgürlük savaşıydı ve bu savaşı Türkiye kazandı.  Eşi benzeri olmayan topraklarda yaşıyoruz. Bu topraklarımızın 15 Temmuz’da olduğu gibi hep birlikte kıymetini bilmeli ve tek yürek tek yumruk olmalıyız” dedi.

    Başkan Kadıoğlu’nun konuşması ardından Cumhuriyet Halk Partisi adına söz alan Yavuz İren, “ Bir musibet bir nasihatten iyidir. 15 Temmuz yaşanan vahim olay sayesinde halkımız bir olmuş ve birbirine kenetlenmiştir. Allah bu birlik beraberlimizi bozmasın” dedi.

    Meclis açılış konuşmaları ve Türkiye gündemine dair verilen mesajlar ardından Esenyurt Belediyesi Eylül ayı birinci olağan meclisinde, meclis gündem maddeleri ilgili komisyonlara havale edilerek bir sonraki meclis için toplantı sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir