• TEMİZ TOPLUM TEMİZ AVCILAR 

    Avcılar Belediyesi, Avcılar halkına daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunabilmek, çalışanlarının sağlıklı ve emniyetli ortamda çalışmaya devam edebilmelerini sağlamak amacı ile eğitim toplantıları düzenliyor. 

  • Yapılan hizmetlerin yalnızca Avcılar halkına sunulanla sınırlı olmadığının bilincinde, Başkan Dr. Handan Toprak Benli’ nin öncülüğünde ve zaman zaman bizzat katılımıyla eğitimler düzenleyen Avcılar Belediyesi; iş sağlığı ve iş güvenliği konularında uzmanlar tarafından çalışanlarını bilgilendirirken, çalışanların memnuniyetinin de en üst seviyede olması için eğitimler düzenliyor. Bu kapsamda Avcılar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine yönelik verilen “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” toplantısı Barış Manço Kültür Merkezinde gerçekleşti. Daha çağdaş ve modern bir Avcılar için çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sağlıklı koşullarda ve emniyet kurallarına özen göstererek çalışmalarını amaçlayan eğitim seminerine katılımın yoğun olduğu gözlendi.

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de eğitim seminerine katılanların arasındaydı. Başkan Toprak; “Bizler iş sağlığı ve güvenliğine ve çalışanlarımızın memnuniyetine verdiğimiz önemle bu eğitimlerimizi hep sürdüreceğiz. Bizim parolamız ‘Temiz Toplum Temiz Avcılar’. Temizlik olmadan hiçbir şey olmaz. Sağlık da olmaz, konfor da olmaz. O nedenle birinci ilkemiz bu. Bunu da sizlerle beraber yapacağız” dedi. Başkan Toprak eğitim seminerine katılan herkese teşekkür ederken, çalışanlarımızın sağlığı, güvenliği ve memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir diyerek sözlerini noktaladı.

    1

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir