• TOPRAK VATANDAŞLARI UYARDI

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de konu ile ilgili olarak; “Vatandaşlarımız dışarıda yürürken kayıp düşmemek için yollara dikkat ederken aynı zamanda herhangi bir kazaya sebebiyet vermemek için, soğuk hava sebebi ile oluşan buz sarkıtları ve kar kütlelerine de dikkat etmeliler” dedi.

  • Buz sarkıtlarının ve kar kütlelerinin Avcılar’da yaşayan vatandaşlara herhangi bir zarar vermemesi için çalışmalarına yoğun şekilde devam eden Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde oluşan buz sarkıtlarını ve kar kütlelerini temizlemeye devam ediyor. Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü kar ve soğuk havanın etkisiyle oluşan buz sarkıtlarının temizlenme işlemine devam ederken, bir yandan da Avcılar halkına herhangi bir kazaya sebebiyet verilmemesi için uyarılarda bulundu. Avcılarlı vatandaşları da göreve çağıran Avcılar Belediyesi, gördükleri buz sarkıtlarını ve kar kütlelerini 444 6 989 numaralı telefondan Destek Hizmetleri Müdürlüğüne haber vererek temizliğinin sağlanması ricasında bulundu.

    24 SAAT KESİNTİSİZ HİZMET

    Avcılar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, Belediyeye ait Hizmet Binalarının dış kısmında kalan ekipmanların sağlıklı çalışabilmesi ve Avcılar halkına verilen hizmetlerin aksamaması için de çalışmalarını sürdürüyor. Diğer yandan kar ve olumsuz hava şartları ile mücadelede Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile koordineli bir şekilde çalışan Avcılar Belediyesi Destek hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, 7/24 Avcılar halkının daha güvenli ve daha emniyetli bir ortamda kar yağışından etkilenmemeleri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir